RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 604

26 березня 2017 року

День відкритих дверей у Каразінському університеті

День відкритих дверей у Каразінському університеті

У Каразінському університеті відбувся третій у поточному навчальному році День відкритих дверей, під час якого майбутні вступники спілкувалися з керівництвом університету та факультетів, представниками приймальної комісії, познайомилися з історією та сучасною структурою, науковими здобутками Каразінського.

Майбутніх студентів привітав ректор університету, академік Віль Бакіров: «Ким би за фахом Ви не стали в майбутньому, головним є наявність у Вас ядра компетенцій, що допоможуть обійняти будь-яку посаду — це комунікабельність, гнучкість розуму, уміння орієнтуватися у світі інформації, креативність, творчість. Саме ці навички дає вища освіта». Також ректор ознайомив присутніх зі здобутками Каразінського університету

З особливостями вступної кампанії 2017 року, її термінами та відмінностями від попередніх років, абітурієнтів ознайомила відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Ольга Анощенко. Директор центру зв’язків з громадськістю, доцент Максим Фоломєєв ознайомив присутніх з функціональними можливостями сайту «Абітурієнт Каразінського», де розміщено актуальну інформацію щодо вступу — Правила прийому, анотації освітніх програм з переліком вступних випробувань та необхідних сертифікатів ЗНО.

Завершила захід зустріч з керівництвом факультету, у ході якої абітурієнти ставили запитання щодо особливостей організації навчального процесу для конкретної спеціальності. Окрім того, представники факультету надали абітурієнтами поради щодо підготовки до вступу.

День відкритих дверей дозволив майбутнім вступникам не лише визначитися з місцем навчання, а й поринути в університетське життя і вже стати частиною каразінської спільноти.


Фотозвіт з заходу: