RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 338

13 лютого 2017 року

День відкритих дверей у Каразінському університеті

День відкритих дверей у Каразінському університеті

У Каразінському університеті відбувся другий у поточному навчальному році День відкритих дверей: вступники спілкувалися з керівництвом університету, факультетів, кафедр та представниками приймальної комісії, переглядали фільми про університет, знайомилися з діяльністю факультетів.

Майбутніх студентів привітав перший проректор, професор Юрій Холін, відзначивши: «Наш університет з понад 200-річною традицією надає компетентності для успішної діяльності, зокрема цьому сприяє педагогічний колектив, який об’єднує видатних вчених, фахівців і практиків». Також перший проректор акцентував, що Каразінський університет тісно співпрацює з вишами світового рівня. Наразі діють майже 150 угод з іноземними університетами.

З особливостями прийому до університету в 2017 році абітурієнтів ознайомила відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Ольга Анощенко, яка окреслила етапи вступної кампанії, терміни оприлюднення рейтингових списків, специфіку зарахування вступників.

Окрім цього, присутні ознайомились із веб-сайтом «Абітурієнт Каразінського», що забезпечує інформаційний супровід вступної кампанії. «На сайті представлені правила прийому, інформація стосовно освітніх програм, висвітлюється перебіг вступної кампанії, а також інша корисна інформація, зокрема калькулятор ЗНО, за допомогою якого абітурієнти, вказавши власні результати зовнішнього незалежного оцінювання, зможуть побачити спеціальності, рекомендовані до вступу», — зазначив директор центру зв’язків з громадськістю, доцент Максим Фоломєєв.

Наприкінці заходу відбулася зустріч з керівництвом, викладачами та студентами факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу. Абітурієнти ознайомилися з історією та життям факультету та особливостями навчального процесу.