RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 991

14 жовтня 2016 року

Представники факультету МЕВ та ТБ взяли участь у Конгресі ініціатив Східної Європи в Любліні (Польща)

Представники факультету МЕВ та ТБ взяли участь у Конгресі ініціатив Східної Європи в Любліні (Польща)

Захід зібрав близько 1500 учасників із 36 країн

Конгрес ініціатив Східної Європи відвідали аспірантка і викладач кафедри міжнародних економічних відносин Ольга Андріївна Чичина, а також студентка третього курсу нашого факультету Аліна Печериця. У цьому році основну увагу в роботі Конгресу приділили децентралізації, питанням, пов'язаним з досвідом трансформації системи, також учасники заходу обговорювали зміни структури діяльності в галузі культури, міграції та їхній вплив на поточну ситуацію в Центральній і Східній Європі. Особливу увагу також приділили академічній мобільності студентів та дослідників. Учасники Конгресу не обійшли стороною і такі актуальні питання, як питання пам'яті, історії конфліктів, поточних проблем міжкультурної освіти і пошуку взаєморозуміння в Центральній і Східній Європі.

Аспірантка і викладач кафедри міжнародних економічних відносин Ольга Андріївна Чичина була одним зі спікерів Конгресу, тема її доповіді – "Громадська сила міст". Студентка третього курсу Аліна Печериця була одним з волонтерів Конгресу і взаємодіяла з делегаціями з різних міст України.

Участь у восьми панельних дискусіях, сотні нових знайомств з депутатами, працівниками департаментів, послами і дипломатами, візит до міської ради Любліна, Центру надання адміністративних послуг, Центру візуального моніторингу управління безпеки городян Люблінської міської ради, Департаменту неінвестиційних проектів – такого досвіду набули представники нашого факультету за час перебування в Любліні.


Фотозвіт з заходу: