RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1207

24 вересня 2016 року

На факультеті МЕВ та ТБ відбулася традиційна посвята у студенти-міжнародники

На факультеті МЕВ та ТБ відбулася традиційна посвята у  студенти-міжнародники

В урочистостях взяли участь очільники факультету, викладачі, студенти та почесні гості.

Вітаючи молоде поповнення, декан факультету, професор Вадим Ігорович Сідоров, зокрема, зазначив: «Ви – наше майбутнє, майбутнє найкращого університету в Україні, найкращого міста України, найкращої держави. Найголовніше, щоб за роки навчання ви здобули знання і потім застосували їх на благо і заради процвітання нашої Батьківщини».

194 першокурсники стали членами великої факультетської родини. Із вітальною промовою до них у таку урочисту мить звернувся засновник факультету, академік Академії наук вищої школи України, професор Артур Павлович Голіков. Він пригадав свої перші лекції, а також студентські роки. «Ніщо у цьому світі так не ціниться, як інтелект. Ми передамо вам свої знання, а ви старанно опановуйте матеріал, аби стати успішними», — зазначив Артур Павлович.

Почесні гості свята, друзі факультету МЕВ та ТБ — депутати Харківської міської ради Габріел Миколайович Михайлов, Андрій Володимирович Бондаренко, Ольга Андріївна Чичина (випускниця факультету, а також аспірантка і викладач) — побажали першокурсникам успіхів у навчанні та подарували книгу спільного авторства «Харків: минуле і сучасність».

Урочиста посвята у студенти-міжнародники завершилася святковим концертом, під час якого талановита молодь демонструвала танцювальну і вокальну майстерність.

Наприкінці заходу студенти-першокурсники написали листи у майбутнє, а родзинкою свята стала презентація відеороликів, де кожна група першого курсу представила своє бачення «Dream Team».

Шановні першокурсники! Бажаємо зберегти цей командний дух протягом усього навчання в університеті, а також наснаги та успіхів у здобутті освіти.


Фотозвіт з заходу: