RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 587

21 липня 2016 року

Каразінський для абітурієнтів: допомога в оформленні електронних заяв на вступ

Каразінський для абітурієнтів: допомога в оформленні електронних заяв на вступ

На базі приймальної комісії Каразінського університету функціонує Інформаційний центр для абітурієнтів. Його працівники надають консультацію щодо вступної кампанії та допомогу в оформленні та подачі електронної заяви на вступ.

Інформаційний центр приймає відвідувачів протягом всього навчального року та вступної кампанії. Його консультантами виступають працівники Центру довузівської освіти університету. За їхніми словами, найчастіше абітурієнти звертаються за консультацією щодо правил вступу, строків подачі документів, переліку необхідних сертифікатів ЗНО, освітніх програм, за якими ведеться підготовка в Каразінському університеті.

Цього року, у зв’язку зі змінами у правилах вступної кампанії, найбільш актуальними є питання оформлення та подачі електронних заяв. Детальні роз’яснення щодо цього абітурієнти також можуть отримати в Інформаційному центрі.

Інформаційний центр працює за графіком приймальної комісії Каразінського університету. З приводу консультацій можна звертатися за телефонами +380 (57) 707-52-70, +380 (57) 707-53-75 або за адресою: майдан Свободи, 4, головний корпус, приймальна комісія.