RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 240

15 грудня 2021 року

Представники факультету долучилися до вебінару «Влада та громадянське суспільство: взаємодія в рамках соціального та громадянського діалогу»

Представники факультету долучилися до вебінару «Влада та громадянське суспільство: взаємодія в рамках соціального та громадянського діалогу»

19 та 26 листопада 2021 року студенти та викладачі факультету МЕВ та ТБ взяли участь у вебінарі «Влада та громадянське суспільство: взаємодія в рамках соціального та громадянського діалогу».

Його організатори — Українська національна платформа форуму громадянського суспільства «Східне партнерство».

Захід відбувся в межах проєкту «Підтримка діяльності УНП ФГС СхП в 2021-2023 роках», що фінансується Європейським Союзом, Форумом громадянського суспільство Східного партнерства та реалізовується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій.

У вебінарі взяли участь студенти четвертого курсу освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини» та викладачі кафедри міжнародних відносин, міжнародної інформації та безпеки.

Тренерами вебінару були голова ГО «Центр соціальної безпеки та регіональних ініціатив», тренер-спікер «Школи Соціальних посередників» Ігор Дубровський та голова Харківської обласної організації професійної спілки підприємців Валерій Рєпін.

У межах заходу були висвітлені питання, присвячені такому феномену, як соціальний та громадянський діалог, що були досить дискусійними та мали міждисциплінарний підхід, тому були цікавими для представників різних наук.