RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 298

10 грудня 2020 року

Онлайн-зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом України у Сполучених Штатах Америки Володимиром Єльченком

Онлайн-зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом України у Сполучених Штатах Америки Володимиром Єльченком

9 грудня 2020 року Студентське наукове товариство факультету МЕВ та ТБ провело онлайн-зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом України у Сполучених Штатах Америки Володимиром Єльченком.

Учасниками заходу стали майже 60 студентів та викладачів Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. На початку заходу із вітальним словом виступив декан факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Валерій Рєзніков, модератором зустрічі був голова Студентського наукового товариства факультету МЕВ та ТБ Михайло Кочерга.

Під час онлайн-зустрічі пан Посол детально розповів про те, що таке українсько-американські відносини, зокрема їхні політичні та військово-технічні аспекти, сьогодні, яким є майбутнє цих двосторонніх відносин, особливо за новообраного президента США Джозефа Байдена, а також поділився цікавими деталями з власного дипломатичного професійного досвіду, зокрема, під час роботи Надзвичайним та Повноважним Послом України в Австрійській Республіці та Російській Федерації, а також Постійним представником України при ООН.

Крім того, студенти поставили пану Послу чималу кількість запитань, на які Володимир Юрійович надав цікаві та компетентні відповіді.