RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 398

11 грудня 2019 року

Урочиста посвята у студенти іноземців

Урочиста посвята у студенти іноземців

4 грудня 2019 року відбулася урочиста посвята у студенти іноземців, які за результатами набору 2019 року вступили на навчання до Каразінського університету.

Захід відбувся за участі ректора, академiка Вiля Бакiрова, директора інституту мiжнародної освiти, доцента Олексія Навроцького, а також представників факультетів, на які цього навчального року вступили іноземці, серед них — і виконувач обов’язків факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, доцент Андрій Гуслєв.

Свято розпочалося виступом сучасного симфонічного кросовер-оркестру «Prime Orchestra», який виконав всесвітньо відомі хіти — безсмертні композиції «Kashmir» від «Led Zeppelin», «Smoke on the water» від «Deep Purple», «Highway to hell» від «AC/DC».

З вiтальним словом до присутнiх звернувся Вiль Бакiров та зауважив, що студенти отримають в Каразінському знання, навички, які допоможуть їм у професійному становленні.

«Мені приємно бачити так багато нових гарних облич, які стануть наступним поколінням студентів-іноземців Каразінського. Ми пишаємося вами та майбутнім, яке будуватимемо разом», — привітав іноземних студентів Олексій Навроцький.

У межах заходу обрано голову ради іноземних студентів.

Присутні мали змогу насолодитися виступами творчих колективів з яскравою шоу-програмою.

Також першокурсники отримали методичнi рекомендацii для iноземних студентiв. У них детально розписано права, обов’язки, можливостi студентiв, особливостi навчального процесу, поселення та проживання в гуртожитку, наведено найбiльш розповсюджені питання, що хвилюють іноземців. Крім цього, вони отримали «to do list» з челенджами, які має виконати кожен студент Каразінського протягом навчання.

Наприкінці свята прозвучав гiмн студентiв «Gaudeamus» у виконанні «Prime Orchestra».