RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 384

19 листопада 2019 року

Ігор Матюшенко — учасник круглого столу в межах Другого українського індустріального тижня

Ігор Матюшенко — учасник круглого столу в межах Другого українського індустріального тижня

14 листопада 2019 року Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України за участю Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації було проведено круглий стіл в рамках другого українського індустріального тижня.

Захід пройшов у Колонній залі Каразінського університету. Кооперація науки та виробництва стала центральною темою заходу. З учасниками заходу поспілкувався голова ХОДА Олексій Кучер. Він зазначив, що промисловість Харківщини має розвиватися відповідно до світових тенденцій — у тісному зв’язку з наукою.

Від факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу з доповідями на теми «Вплив Індустрії 4.0 на економіку, бізнес і зайнятість» та «Аспекти реалізації проектів Індустріальних парків в Україні» виступив професор кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова, керівник проєкту Жана Моне «Європейська інтеграція України в умовах Індустрії 4.0» Ігор Матюшенко.

Під час круглого столу також обговорили питання смарт-спеціалізації, кластерних ініціатив, створення індустріальних парків, стимулювання експорту тощо.