RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 494

27 вересня 2019 року

Вітаємо з Всесвітнім днем туризму!

Вітаємо з Всесвітнім днем туризму!

Традиційно 27 вересня відзначається Всесвітній день туризму. Цей день святкують не тільки ті, чиє життя безпосередньо пов’язане з валізою та дорогою, а й ті, хто любить дізнаватися нове, розширювати кругозір та подорожувати — любителі походів, наметів, автостопів, постійних вражень, шукачі пригод.

Свято встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристичної організації в 1979 році з метою популяризації серед світової спільноти туристичної діяльності, підвищення рівня обізнаності про соціальну, культурну, політичну та економічну цінність туризму. В Україні це свято почали відзначати з 1998 року.

Всесвітній день туризму — професійне свято тих, хто працює в цій сфері. Каразінський університет робить вагомий внесок у розвиток туристичної галузі, зокрема, на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу здійснюється підготовка фахівців за освітньою програмою «Туризм», випускники якої можуть працювати в туристичних агенціях національного та міжнародного рівня, екскурсійних бюро, інформаційно-краєзнавчих центрах. Це саме ті люди, які планують відпустки, піклуються про нас у готельних комплексах, проводять екскурсії й супроводжують у турах. Окрім цього, діє організаційно-інформаційний центр туристичного бізнесу, що надає студентам практичні навички діяльності в галузі міжнародного туризму.

Вітаємо зі святом, бажаємо приємних та незабутніх мандрівок!