RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 545

27 вересня 2019 року

Візит народного депутата України, випускниці університету Марії Мезенцевої

Візит народного депутата України, випускниці університету Марії Мезенцевої

26 вересня 2019 року Каразінський університет відвідала народний депутат України, випускниця факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Марія Мезенцева.

У межах візиту відбулася зустріч з керівництвом університету, зокрема з ректором, академіком Вілем Бакіровим, проректором Антоном Пантелеймоновим, директором навчально-наукового інституту міжнародної освіти Олексієм Навроцьким, в.о. декана факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Андрієм Гуслєвим, начальником служби управління персоналом Сергієм Кулішем та його заступником Валерієм Рєзніковим.

Було обговорено питання співпраці, впровадження програм стажування та проходження переддипломної практики у Верховній Раді України для студентів університету.

Також Марія Мезенцева провела зустріч зі студентами факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, під час якої розповіла про свій шлях від студентки Каразінського до депутата, поділилася досвідом життя та навчання у Великій Британії, роботи у Верховній Раді.

Наприкінці зустрічі всі охочі могли поставити свої запитання.