RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 458

16 квітня 2019 року

Студентки факультету МЕВ та ТБ — призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Студентки факультету МЕВ та ТБ — призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

12 квітня 2019 року студентка 4 курсу кафедри міжнародних економічних відносин Любов Дворнік (науковий керівник — професор І. Ю. Матюшенко), студентки 4 курсу кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи Валерія Куцак та Анастасія Харченко (науковий керівник — професор В. О. Бабенко) факультету МЕВ та ТБ вибороли ІІІ місця у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом».

Захід відбувався у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара.

На конкурс було представлено 54 роботи із 31-го українського ЗВО. Журі відібрало 14 кращих робіт, серед яких роботи наших студентів одержали цілком достойну високу оцінку.

Тема дослідницької роботи Любові Дворнік — «Інноваційне співробітництво України з країнами Центральної та Східної Європи в умовах асоціації з ЄС», за результатами якої студентка отримала довідку про впровадження результатів своїх досліджень у практичну діяльність Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

Тема наукової роботи Валерії Куцак та Анастасії Харченко — «Стратегічні перспективи співробітництва України з торговельними партнерами-країнами Європейського Союзу у глобальній системі міжнародної торгівлі», за якою також надано впровадження у практичну діяльність міжнародних компаній.

За результатами наукових робіт студентів було підготовлено наукові статті до Вісника Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія «Міжнародні відносини. Економіка. Країнознавство. Туризм».

Вітаємо з досягненням!