RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 629

26 грудня 2018 року

Каразінський благодійний зимовий бал: дива трапляються, коли ми тримаємося разом

Каразінський благодійний зимовий бал: дива трапляються, коли ми тримаємося разом

21 грудня 2018 року в Каразінському університеті вже вчетверте відбувся благодійний зимовий бал, організований з ініціативи студентської ради університету та за підтримки адміністрації університету.

Серед гостей заходу директор Інституту охорони здоров’я дітей та підлітків Національної академії медичних наук України «ОХМАТДИТ» Георгій Даниленко, голова Харківської обласної студентської ради Євген Лобанов, ректор університету Віль Бакіров, представники адміністрації університету, декани факультетів, викладачі та студенти.

«Такі заходи, як Каразінський благодійний зимовий бал є вкрай важливими, адже формують особистість фахівця. Прояв доброчинності завжди був характерною особливістю людей, які цінують знання та розуміють, що професіоналізм це не тільки сума накопичених знань, але й рівень співчуття тому, що відбувається навколо тебе. Сьогоднішній захід — це колосальна заслуга студентської ради та ректора університету. Найголовніше, що це дійсно дає реальні результати. Ми отримали реальну допомогу та відчули співпричетність представників каразінської спільноти до творення доброї справи», — зазначив Георгій Даниленко.

Головною метою був збір коштів на автоматичне діагностичне обладнання для Інституту охорони здоров’я дітей та підлітків Національної академії медичних наук України. Благодіні внески зробили партнери, друзі, декани, факультети, викладачі та студенти університету. Загалом під час балу зібрано 400 000 гривень, які передано до Інституту охорони здоров’я дітей та підлітків Національної академії медичних наук України «ОХМАТДИТ».

Бал відкривав виступ інструментального ансамблю і солістів хору (художній керівник — Марина Кіташкіна) креативним виконанням міксу пісень гурту “Queen” — “We Will Rock You” та “We Are The Champions”.

Гості приголомшені різноманітністю творчих виступів. Дивовижними хореографічними постановками присутніх вразили 66 пар дебютантів, які протягом місяця старанно готували танцювальні номери під керівництвом досвідчених хореографів — Дмитра Шопіна, Марини Близнюк, Валентина Соколова, Регіни Рогожиної, Марини Полякової та Дениса Передірія.

У перервах між традиційними вальсовими номерами для гостей співали студентка економічного факультету Анна Сергієнко з піснею “Chandelier” та студентка філологічного факультету Олександра Озірна з виконанням “Unconditionally”. Також гостей вразив номер студентки економічного факультету, майстра спорту з художньої гімнастики Анастасії Горбаченко.

Наприкінці заходу ректор висловив подяку студентському декану Даніелі Даас, деканам факультетів та усім студентам за участь в організації важливої події для Каразінського університету. Також Георгій Даниленко висловив подяку ректору університету, студентській раді, адміністрації, студентам та викладачам: «У Каразінському університеті створено те освітнє середовище, коли університет може пишатися своїми випускниками, а кожен випускник через багато років зможе з гордістю сказати, що вчився в Каразінському університеті».

Окрему подяку висловлюємо друзям та партнерам університету, які взяли участь у благодійній акції, серед них:

– Асоціація випускників університету, зокрема Олександр Кагановський, Олег Чигринов, Анатолій Бондаренко;

– комунальний заклад «Харківський університетський ліцей», директор Сергій Д’ячков;

– ТОВ «Музей інтер’єру», директор Артур Шутько;

– ресторатор Олег Привалов;

– ресторан Argentina Grill Харьков;

– Харківський філіал Публічного акціонерного товариства акціонерного банку «Укргазбанк», керівник Алла Пивовар;

– філія Харківського обласного управління АТ «Ощадбанк», керівник Оксана Сороколіта;

– президент ПРАТ «Промислова-страхова компанія» Ігор Олійник.

Після завершення офіційної частини балу гості могли залишатися в Колонній залі, насолоджуватися неформальною бесідою й танцями.


Фотозвіт з заходу: