RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 375

28 листопада 2018 року

Заняття наукового гуртка «Міжнародний маркетинг та фінанси» на фірмі «КОДА»

Заняття наукового гуртка «Міжнародний маркетинг та фінанси» на фірмі «КОДА»

23 листопада 2018 року на українсько-американському спільному підприємстві «КОДА» професор І. В Тимошенков провів практичне заняття наукового гуртка кафедри міжнародного бізнесу та економічної теорії «Міжнародний маркетинг та фінанси».

Представники фірми «КОДА» – однієї з провідних українських компаній, що працюють на ринку промислових вимірювальних систем, – директор Євген Георгійович Зяблін і начальник відділу економіки Іван Зіновійович Радюк розповіли студентам про сучасні напрями і форми міжнародного маркетингу, що використовуються на фірмі. Також вони поділилися зі студентами досвідом міжнародної співпраці з провідними зарубіжними компаніями – виробниками високотехнологічного промислового обладнання: Bilanciai та DEA (Італія), Flintec, ЕНР, Jenoptik та VEGA (Німеччина), РТ (Нова Зеландія), CNCELL (Китай), CAS (Південна Корея), Hexagon Metrology TESA і Ernst (Швейцарія), Renishaw plc (Великобританія) та ін.

Співробітники компанії розповіли про особливості впровадження і обслуговування свого обладнання і програмного забезпечення на провідних українських підприємствах («Мотор Січ», «АВІАНТ», ДП ХМЗ «ФЕД», «Турбоатом» та ін.). Результатами заняття залишилися задоволені і студенти, і співробітники компанії.

Як запевнив керівник фірми Є. Г. Зяблін, СП «КОДА» й надалі планує підтримувати плідні зв’язки з Каразінським університетом, надаючи можливість студентам кафедри проходити у них на фірмі виробничу і переддипломну практику.