RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 326

16 листопада 2018 року

Засідання Каразінської школи лідерства з питань стратегічного розвитку університету

Засідання Каразінської школи лідерства з питань стратегічного розвитку університету

У Каразінському університеті відбулося засідання Каразінської школи лідерства, присвячене обговоренню стратегії розвитку університету на 2019–2025 роки, цілей та завдань для їх досягнення.

Захід відбувся за участю ректора, академіка Віля Бакірова, проректора, академіка Миколи Азарєнкова, проректора, професора Віктора Катрича, проректора, доцента Антона Пантелеймонова, представників адміністрації, викладачів та студентів університету.

У вступному слові ректор наголосив, що проект Каразінської школи лідерства спрямовано на розвиток лідерського потенціалу університету, зокрема формування кадрового резерву.

«Лідерство — здатність організовувати людей навколо якогось завдання, проекту чи проблеми з метою їхнього вирішення чи реалізації. Загалом це поняття вміщує комплекс якостей, що здобуваються у процесі соціалізації людини завдяки досвіду, вихованню та навчанню. Запорукою успішності керівника є практичний досвід, отриманий у ході роботи й залученні до виконання практичних завдань», — зазначив Віль Бакіров, виокремлюючи важливі якості лідерів.

Присутні обговорили SWOT-аналіз — розгляд сильних і слабких сторін діяльності, можливостей та загроз розвитку університету — з метою визначення стратегії й формування програми розвитку університету на 2019–2025 роки.