RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 412

5 листопада 2018 року

День відкритих дверей у Каразінському університеті

День відкритих дверей у Каразінському університеті

У Каразінському університеті відбувся перший у поточному навчальному році День відкритих дверей: майбутні абітурієнти поспілкувалися з керівництвом університету, факультетів, кафедр та представниками приймальної комісії, переглянули фільми про університет, познайомилися з діяльністю факультетів.

Привітав присутніх ректор, академік Віль Бакіров: «Каразінський університет — це не просто заклад вищої освіти, а і новий, незнайомий для вас світ, де панує культ науки, культури, світ, де вирує яскраве студентське життя: художня творчість, спорт, волонтерський рух, самоврядування, профспілкова робота. Він відкриє для вас новий вимір людського життя, нові горизонти духовного зростання, інтелектуального збагачення та зробить вас успішними фахівцями. Каразінський — це не вузька спеціалізація, це прагнення охопити увесь світ своїм інтелектуальним пізнанням».

Також ректор ознайомив із здобутками і досягненнями, кадровим потенціалом Каразінського університету.

З особливостями прийому до університету в 2019 році абітурієнтів ознайомила відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Ольга Анощенко, яка окреслила етапи вступної кампанії, специфіку зарахування вступників.

Директор центру зв’язків з громадськістю Максим Фоломєєв презентував спеціалізований веб-сайт для абітурієнтів — «Абітурієнт Каразінського», де розміщено всю необхідну для вступу інформацію: Правила прийому, анотації освітніх програм з переліком вступних випробувань та предметів зовнішнього незалежного оцінювання тощо.

Наприкінці відбулася зустріч з представниками факультету МЕВ та ТБ, де присутні дізнались про історію та структуру факультету, специфіку вступу, особливості й переваги навчання. Загалом охочі ставили питання щодо освітніх програм, нарахування додаткових балів, співробітництва університету з міжнародними закладами вищої освіти, можливостей працевлаштування.


Фотозвіт з заходу: