RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 582

1 листопада 2018 року

Ярмарок вакансій «Кар’єра у великому місті»

Ярмарок вакансій «Кар’єра у великому місті»

1 листопада у Каразінському університеті за підтримки Центру практичної підготовки і працевлаштування відбувся Ярмарок вакансій «Кар’єра у великому місті».

Ярмарок вакансій — це унікальний майданчик для прямої комунікації роботодавців та студентів і молодих фахівців. Цього разу в заході взяли участь понад 40 провідних компаній Харкова та України, зокрема “NIX Solutions”, “Huawei Ukraine”, “Softserve Kharkiv”, “ZONE 3000”, «JTI Україна», «Нова Пошта». Загалом представлено різні напрямки діяльності: IT-сфера, банківська справа, фармацевтичні, логістичні, освітні та видавничі компанії.

Експерти компаній провели безкоштовні тренінги, у ході яких розповіли про ефективні методи пошуку роботи, правила поведінки на співбесідах і вимоги роботодавців, особливості написання резюме. Кожен роботодавець намагався по-своєму вразити гостей. Тому захід видався цікавим та перспективним як для учасників, так і для відвідувачів.

Студенти МЕВ і ТБ здобули цінні знання, дізналися про відкриті вакансії, програми стажування, заповнили анкети, змогли записатися на співбесіду.


Фотозвіт з заходу: