RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 673

3 жовтня 2018 року

Тиждень туризму в Каразінському університеті

Тиждень туризму в Каразінському університеті

24–30 вересня з нагоди Всесвітнього дня туризму у Каразінському університеті пройшов тиждень туризму. Цього року гасло свята — «Туризм і його трансформація в цифровому просторі».

За традицією, якій цьогоріч виповнилося вже 10 років, відбулася посвята у студенти-міжнародники-регіонознавці та туристи. Студенти у футболках з логотипом кафедри #TBRS взяли участь у флешмобі, марафоні танців народу світу, скуштували сніданок туриста й запустили в небо повітряні кульки зі своїми мріями. Та найголовніше — вони змогли невимушено поспілкуватися не лише з одногрупниками, а й з викладачами.

Також у рамках тижня туризму — 27 вересня — відбулася презентація навчальних та наукових здобутків науковців факультету. Зокрема було представлено навчальний посібник «Історія туризму» доцента Анатолія Парфіненка, професора Сергія Лимана та доцента Івана Посохова. У виданні висвітлюються основні етапи становлення подорожей та туризму, розкриваються процеси зародження й розвитку туристичної індустрії в Україні та світі, виникнення туристичних підприємств, створення міжнародних туристичних організацій, глобалізації туризму, а також узагальнено історичний досвід різних народів у туристичній галузі.


Фотозвіт з заходу: